Hatay Valimiz Sayın Mustafa Masatlı 08 Ağustos 2023 tarihinde ilçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Ziyaretlerinde ; İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Erzin Ticaret Odası’nı, Erzin Küçük Sanayi Sitesi inşaatını ve Erzin Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunarak ilçe ile ilgili konularda bilgiler aldı.

Belediye Başkanımız Sayın Ökkeş ELMASOĞLU yaptığı açıklamada; başta narenciye hırsızlığı, narenciye işçilerinin barınma sorunları, Erzin İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapılması, Erzin Küçük Sanayi Sitesi, deprem sonrası Erzin Organize Sanayi Bölgemizde yapılacak yatırımların hızlandırılması konularında ilgilerinden ve Belediyemizi ziyareti nedeni ile nezaketinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Dedi.