Özellikle Bahçelievler Mahallemizin Çay Kenarında Baraj Sokak, Yalmanlı Bölgesi, İsalı Mahallemizin Bazı Kesimlerinde Yaşanan Su Sorununun Çözümü İçin Hatsu, Erzin Belediyemiz ve Büyükşehrin Birlikte Gece Gündüz Çalışması İle 300 Metre Yeni Hat Döşendi. Bu Sayede Bahçelievler Mahallemizdeki Sorunun Teknik Olarak Büyük Bir Kısmı Çözüme Kavuşturulmuş Oldu. Sorunun Kuraklık ve Teknik Nedenlerle İleriye Dönük Tekrar Yaşanmaması Adına Yapılması Gerekenlerle İlgili Çalışmaya ve Çözüm Üretmeye Devam Edeceğiz.Çünkü Su Sorunu Artık En Büyük Sorunlarımızdan Bir Tanesi.Bu Çalışmalarda Desteğini Esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaşa, Canla Başla Çalışan Hatsu Ve Erzin Belediye Personelimize, Hatsu Genel Müdürümüze, Hatsu Daire Başkanımız Metin Savaşa, İçme Sular Daire Başkanımız’a, Bölge Müdürümüz Her An Yanımızda Olan Ahmet Uyguna, Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum.

Ökkeş Elmasoğlu
Erzin Belediye Başkanı