Erzinimiz Kaybettiği, Ancak Eski Günlerine Dönmesini Umut Ve Heyecanla Beklediği Değerlerinden Birisine Şahintepesine Yepyeni ve Çok Modern Bir Çehreyle Tabiat Parkı Konseptiyle Yeniden Kavuşuyor.

Geldiğimiz Günden Bu Yana Daha Önceki Dönemde Tabiat Parkı İlan Edilmiş Ancak Henüz Yapımına Başlanmamış Olan Şahintepemizi Tekrar Hayata Geçirmek İçin Çıktığımız ve Tüm İmkansızlıklara,Ekonomik Zorluklara,Pandemiye Rağmen Israrla Çalışarak,Çabalayarak,Pes Etmeyerek Yalnızca Olmuş Olsun Mantığı İle Değil İmkanlar Çerçevesinde En Güzelini Erzin Halkımıza Sunmak Adına Yaptığımız Çalışmalarımızın İlk EtabınIn Restorant Haricinde Sonuna Gelmiş Bulunuyoruz.Restorantı da En Kısa Zamanda Yapmayı Planlıyoruz.

Evet Projenin Her Aşamasında İçinde Oldum ve Her Anını Yaşama Şansını Yakaladım. Ekibimizle Beraber Çok Çalıştık, Çabaladık, Zoru Başardık Ama Bu Zoru Başarmada Hiç Bir Zaman Kendimizi Yalnız Hissetmedik.

Bu Başarıda Tek Başımıza Değildik.Bu Başarıda Az veya Çok, Maddi veya Manevi Birçok Kimsenin Önemli Katkıları Oldu.

Bu Projenin Başlangıcından Bu Yana Desteklerini Esirgemeyen Sayın Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Önceki Dönem Valimiz ve Vali Yardımcılarımıza, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Fen İşleri Daire Başkanımıza, Milli Parklar Genel Müdürümüze, Milli Parklar Önceki Dönem Ve Şu Anki Adana Bölge Müdürümüze, Bölge Müdür Yardımcılarımız, İl Müdürümüz ve Şube Müdürlerimize,Doğaka Genel Sekreterimize,,Önceki Dönem Belediye Başkanımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Emeği Geçen Siyasilere, Proje Müelliflerine, Proje Ekibimize, Belediyemiz Fen İşleri, Park Bahçeler Müdürlerimiz ve Çalışanları Başta Olmak Üzere Erzin ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Çalışanlarımıza, Hatsu Genel Müdürümüz ve Bölge Müdürümüze. Toroslar Edaş Müdürümüz ve Ekibine, Mütahitlerimize, Adını Sayamadığımız Az veya Çok Emeği Geçen Herkese Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyor ve Şahintepesinin İlk Konseptini Tasarlayan ve Hayata Geçiren Rahmetli Belediye Başkanımız Sıtkı Karayı Da Rahmetle Anarak Erzin’imizin Gururu Olacak Şahintepesi Tabiat Parkı Açılış Törenine Tüm Halkımızı Bekliyoruz.

Ökkeş Elmasoğlu
Erzin Belediye Başkanı