19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Kutlama programına İlçe Kaymakamımız Osman Demir, Belediye Başkanımız Ökkeş Elmasoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Aziz Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdür Vekili Abdullah Al, İlçe Jandarma bölük Komutanı J. Yzb. Ahmet Refik Özsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu, İlçe Spor Müdürü Hanifi Demirkıran, Kurum Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi İlçe Başkanları, STK temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kutlama programı çelenk sunma töreninin ardından Atatürk Parkındaki Muhtarlar irtibat bürosuna geçilerek ikramlar ile program sona erdi.

Belediye Başkanımız Ökkeş Elmasoğlu’nun yaptığı açıklamada; “Demokrasimizin temel taşlarından muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Geçmiş dönemlerde görev yapmış olan muhtarlarımıza sevgi ve selamlarımı iletiyor, ebediyete irtihal etmiş tüm muhtarlarımızı da rahmetle anıyorum.” Dedi.