Belediyemiz Şifalı Sular Motelinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş , mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelerek Erzinimizin sorunları ve yapılacak hizmetler konusunda karşılıklı istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş, Belediye Başkanımız Sayın Ökkeş Elmasoğlu, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın M.Ökkeş KOÇAK, Mahalle Muhtarlarımız, CHP İlçe Başkanı Sayın Akif Özer, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet TÜRK ve STK yetkilileri katıldılar.

Belediye Başkanımız Sayın Ökkeş Elmasoğlu’nun yaptığı açıklamada ; Büyükşehir’imiz, muhtarlarımız sivil toplum örgütleri ve Erzin Belediyemiz olarak uyum içersinde bir beş yıl geçireceğimizden hiç kuşkumuz yok. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Dedi.