TFF BAL 3. grup lideri Erzin Belediyespor kulübümüz Kilis 7 Aralık Stadyumu’nda 16.02.2014 tarihinde gerçekleşen müsabakada Kilis Belediyespor’u 1-0 yendi.

Kilis 7 Aralık Stadyumu’nda gerçekleşen müsabakaya Kulüp Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve Erzin Belediyespor tarftarları katıldılar. Kilis 7 Aralık Stadyumunda oynanan maça Erzin’den 2 otobüs ile kalabalık taraftar gitti ve orada takımlarını yalnız bırakmadılar. Lider Erzin Belediyespor gelecek hafta kendi sahasında en yakın takipçisi 1 puan geride olan Malatya 44 Sporu Erzin şehir stadında ağırlayacak.

Kilis’te oynanan maçta Erzin Belediyespor takımımız baskılı oynadığı maçta taraftar olarak her zaman ki gibi takımımıza 90 dakika destek verdi. Erzin Belediyespor Kilis Belediyespor’u 1-0 galibiyetle  üç puan ile haftayı tamamladı.