Belediye Başkanımız Ökkeş ELMASOĞLU, Tarım Kalkınma Zirvesinde

Erzin Belediye Başkanımız Ökkeş ELMASOĞLU , Cumhuriyet Halk Partisi Tarım Komisyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen Tarım Kalkınma Zirvesi’ne katıldı.

Başkan ELMASOĞLU, 30 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da Avrasya Gösteri Merkezi’nde gerçekleşmekte olan, CHP’nin tarım politikalarının kamuoyuna tanıtılacağı Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde diğer sosyal demokrat belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Tarım Kalkınma Zirvesi öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ev sahipliğinde, İBB’nin yaptığı çalışmaları yerinde incelenerek deneyim paylaşımında bulunuldu.

Tarım Kalkınma Zirvesi ve İBB gezisi hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Ökkeş ELMASOĞLU: “Genel Merkezimiz Tarafından İBB Destekleri İle 30 Eylül 2 Ekim Tarihleri Arasında İstanbul Yeni Kapıda CHP Belediyelerinin Katılımı İle Düzenlenen Tarım Zirvesine Erzinimizi, Narenciyemizi, Zeytin ve Zeytinyağımızı, Diğer Ürünlerimizi Tanıtmak, Tarım İle İlgili Yapmayı Planladıklarımızı ve Tecrübelerimizi Paylaşmak Adına Stand Açarak Katılım Sağladık…Standımızı Ziyaret Eden Başta Genel Başkan Yardımcımız Seyit Toruna, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e, Milletvekilimiz Orhan Sarıbal’a, Bilecik Milletvekili Yaşar TÜZÜN ve Antalya Milletvekili Cavit Arıya, Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’a, İBB Yerel Yönetimlerden Sorumlu Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköseye, Hatay Belediye Başkanlarımıza Bizleri Yalnız Bırakmayan Hemşerilerimize Teşekkür Ediyorum.”Dedi.

Erzin Belediyesihttps://www.erzin.bel.tr
İlçenin ekonomisi, tarihçesi ile kültürel özelliklerinin tanıtıldığı resmî sitede; ayrıca haberler, linkler, duyurular gibi bölümler yer almaktadır.

DİĞER İÇERİKLER ―