Araştırmacı Yazar – Şair Mehmet Ağırgan’ı Vefatının 5. Yıl Dönümünde Saygıyla Anıyoruz.

Memleketinden çok uzaklarda, hasretle ve özlemle geçen uzun yıllar.

Ahde vefa, serde Erzin, özünü yaşatmaya adanmış bir ömür.

Gelecek nesiller bilmeli geçmişlerini, kültürümüz ayakta kalmalı, araştırma yapmak, çabalamak, vaz geçmemek ve nihayetinde tecrübelerinizi tarihe not düşmek.

İşini aşk ile yapmak denince akla gelen ve güçlü edebî birikimini beyefendiliği ve kibarlığı ile birleştirip, her daim gülen yüzü ve güzel kalbi ile bizlere açmış, bir canlının dünyaya gelişi gibi uzun, zor ve sancılı bir süreç ama “Bütün Yönleriyle Erzin” her şeye değer, sevda dolu, evlat gibi, can gibi.

Mehmet AĞIRGAN, memleketin sana teşekkür ediyor, rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Bütün Yönleriyle Erzin kitabına, www.erzin-bld.gov.tr/butun-yonleriyle-erzin adresinden ulaşabilirsiniz.

Ökkeş ELMASOĞLU
Erzin Belediye Başkanı

Erzin Belediyesihttps://www.erzin.bel.tr
İlçenin ekonomisi, tarihçesi ile kültürel özelliklerinin tanıtıldığı resmî sitede; ayrıca haberler, linkler, duyurular gibi bölümler yer almaktadır.

DİĞER İÇERİKLER ―