30 Ağustos 2019 Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Programı ile başladı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet DEMİRCİ, Belediye Başkanımız Sayın Ökkeş ELMASOĞLU, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Garnizon Komutanı, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri Okullarımız Öğretmen ve Öğrencilerimiz, vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleşti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Garnizon Komutanımız Selim TIRAŞ yaptı. Öğrencilerimizin şiirler ve halk oyunları gösterileriyle program sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikeri çerçevesinde Saat 19.30 da Atatürk parkından Cumhuriyet meydanına Fener Alayı yürüyüşü ile başlayacak olup kısa film gösterimi ve havai fişek gösterisi ile sona erecektir.