23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. Yıl dönümü Cumhuriyet meydanında düzenlenen törenle çoşkuyla kutlandı.

Kutlamalar, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kaymakamımız Osman DEMİR ile Belediye Başkanı Ökkeş ELMASOĞLU törene katılanların  bayramını kutladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ile devam eden program şiir okunması, öğrencilerimizin halk oyunları ve müzik dinletisi ile tören sona erdi.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Osman Demir’in, Belediye Başkanımız Sayın Ökkeş ELMASOĞLU, kurum müdürleri, basın temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları pandemi sürecinin ardından bu yıl dolu dolu geçti. Belediyemizin organize ettiği Uçurtma Şenliği, ücretsiz uçurtma dağıtımı ve çocuklarımıza ikramlar ile saat 15:00’da Şehir Stadyumunda gerçekleşti. Çocuklarımız doyasıya eğlendiler.

Belediyemizin Çocuk Korosu 23 Nisan Konseri akşam saat 20:30’da Erzin Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Çocuk Koromuzun muhteşem çocukları izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Belediye Başkanımız Sayın Ökkeş Elmasoğlu’nun konser sonrası yaptığı açıklamada ; Erzin Belediyemiz Çocuk Korosunun Muhteşem Çoçukları 23 Nisanda Çok Güzel Bir Konser Verdiler… Onlarla Bu Anı Onlarla Birlikte Paylaşmak Çok Güzeldi…Koronun Hazırlanmasında Emeği Geçen Başta Recep Coşkun Şefimiz İle Çocukların Her Anında Onların Yanında Yer Alan Nurcan Akıncı ve Diğer Velilerimize, Saz Ekibimize Teşekkür Ediyorum.” Dedi.

Erzin Belediyesihttps://www.erzin.bel.tr
İlçenin ekonomisi, tarihçesi ile kültürel özelliklerinin tanıtıldığı resmî sitede; ayrıca haberler, linkler, duyurular gibi bölümler yer almaktadır.

DİĞER İÇERİKLER ―