Genç Erkek Voleybol Takımı İle İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hanifi DEMİRKIRAN, Okul Müdürü Serkan GÜLLÜ ve Beden Eğitimi Öğretmeni Beyazıt DANACI Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret ettiler.

Genç Erkek Voleybol Türkiye Yarı Finallerinde İlimizi Temsil Eden İlçemiz Yeşilkent Anadolu Lisesi Voleybol Takımı Grup 1. Olarak Türkiye Finallerine Katılmış Olup Finallerde de Gösterdiği Performansla Türkiye 9. olmuştur.

Finallerden Dönen Voleybol Takımı İle İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hanifi DEMİRKIRAN, Okul Müdürü Serkan GÜLLÜ ve Beden Eğitimi Öğretmeni Beyazıt DANACI Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’e spora ve sporculara verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ; Genç Erkek Voleybol Takımı ve Beraberindeki öğretmenlerine göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşekkür ederek, Başarılarının devamını diledi.