Belediye Başkanımız Sayın Kasım Şimşek 04.02.2019 tarihinde Belediye Düğün Salonumuzda tüm Belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek “Vefa Yemeği” düzenledi.

Yemeğe Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in değerli eşi Ayşegül ŞİMŞEK, Belediye Meclis Üyeleri Zeynep YAKAR, Mehmet AKKAŞ, Recep ÇIRAK, Mehmet GÖKÇE, Neşat BALTACI, Orhan Soylu YILMAZ, İbrahim GÖÇER, Halil ÖZTÜRK ve tüm belediye çalışanları katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yemek sonrası yaptığı konuşmada ; Güzel Erzinimize 10 yıl sizlerle beraber hizmet ettik, beraber gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu süre içerisinde eksiğim olmuşsa, hatam olmuşsa, herhangi bir yanlış, olumsuzluk olmuşsa benden yana hakkımı helal ediyorum. Sizler de haklarınızı helal ediniz. Bundan sonra yeni görev alacak Belediye Başkanına başarılar diliyorum. Dedi.

Ayrıca emekli olan Yazı İşleri Müdürü Emin AVAN beye 39 yıllık emekleri adına Belediye Başkanımız Plaket sunarak teşekkür etti.