4. Zeytin Festivali

İlçemiz Gökdere mahallesinde düzenlenen 4. ZeytinFestivali 25 Kasım Tarihinde renkli etkinliklerle tamamlandı.

Belediyemizin büyük katkılarıyla Zeytini ile ünlü Gökdere Köyünde Düzenlenen Festival ile Zeytin ve Zeytinyağının Marka Haline Dönüştürülerek Yurtiçi ve Yurt dışında pazarlanması Hedeflenmektedir.

İlçemiz Gökdere Köyü İlköğretim Okulunda gerçekleşen festivale Kaymakamımız Sayın Ahmet DEMİRCİ, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, Emniyet Müdürümüz, Garnizon Komutanımız , Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşti.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı konuşmada “Bölgemizin narenciye ile birlikte en önemli ürünü olan Erzin-Gökdere Zeytininin ülkemize ve hatta tüm dünyaya tanıtılması için böyle bir festivali hazırlayan Tertip Komitesine çok teşekkür ediyorum. Erzin Belediyesi olarak İlçemizin ve ürünlerimizin tanıtılmasında her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Tekrar festivalin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.