Cumhuriyet meydanında düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama programı Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Programa İlçe Kaymakamımız Ahmet DEMİRCİ, Belediye Başkan Yardımcısı Bora BÖRKLÜ, İlçemiz Siyasi Parti Temsilcileri, tüm resmi kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve mahalle muhtarlarının katılımı ile gerçekleşti. Günün Anlam ve önemini belirten konuşmayı Kızlarçayı Mahalle Muhtarı Necdet ÖZ yaptı.

Törenin ardından Atatürk Parkı içerisinde yer alan Muhtarlık Binasında muhtarlar ve resmi heyet bir araya geldiler.

Daha sonra Belediyemiz Şifalı Sular Motelinde Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK tüm muhtarlarımızla akşam yemeğinde bir araya geldiler. İlçemize yapılan hizmetler hakkında görsel bir sunum gerçekleştirildi.