İstanbul Maltepe Sahil Etkinlik alanında Hatay Tanıtım Günleri 26-30 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşmiştir.

Erzin Belediyesi olarak standımızdaki görevliler tarafından İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımıza ilçemizi tanıttılar.

Ayrıca Standımıza gelen ziyaretçilerimize ilçemizin; tarihi, coğrafi, sosyal yönleriyle, turizm ile ilgili doğal güzelliklerinin tanıtımları yapılıyor.

Bu tanıtımda Narenciye türleri, geleneksel bayram  kömbesi ikramı, 10 adet Meyveli Narenciye fidanı, görsel video sunumlarının yanında Belediyemizce tasarlanan broşür ve tanıtım film dağıtımları yapılmıştır.  Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada; Bundan sonraki bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek, Hatay Günleri etkinliklerini oluşmasına katkı sağlayan ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım dedi.

Tanıtım Etkinlikleri albümüne buradan ulaşabilirsiniz.