15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri 15 Temmuz 2018 günü saat 18:30 da Atatürk Parkından Halk yürüyüşü ile başladı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Demirci, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, Cumhuriyet Başsavcımız, Emniyet Müdürümüz, Garnizon Komutanımız, İlçe Siyasi Parti Başkanlarımız ve Temsilcilerimiz, Öğretmen ve Öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

Halk yürüyüşü sonrasında İlçe Merkezimizde bulunan Belediyemize ait işhanında Erzin Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılışı yapılarak İlçemiz Cumhuriyet Meydanına geçilerek anma programlarına devam edildi.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende İstiklal Marşı Saygı Duruşu ile başladı. İlçe Merkez Cami Hocalarımızın Kuran-ı Kerim tilaveti ve ardından İlçe Müftümüzün dua programı, Geçmişten Günümüze Darbeler Belgeseli, Belediye Başkanımızın konuşmaları, İlçe Kaymakamımızın konuşmaları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Spor Müsabakalarının Ödül Töreni, Öğrencilerimizin Şiir ve Kahramanlık Türküleri okuması ve 16 Temmuz saat 00:13’de Tüm Camilerimizden selaların okunmasıyla anma programları sona ermiştir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Albümü.