Ana Sayfa Duyurular

Taşeron İşçi Sınav Duyurusu

TAŞERON İŞÇİLERİN İDAREMİZDE SÜREKLİ İŞÇİ STATÜSÜNDE İSTİHDAMINA İLİŞKİN SÖZLÜ SINAVDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

24.12.2017 tarih ve 30280 Sayılı Resmi Gazete ile yürürlüğe giren Olağanüstü Hal Kapsamında 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile taşeron işçilerin kamuda sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmelerine yönelik düzenleme gereğince 4 Aralık 2017 tarihi itibarı ile çalıştırılmakta olan işçilere sözlü sınav yapılacaktır. Sürekli işçi kadrosuna geçiş sözlü sınavı; Belediye Hizmet Binasında görev yapmakta olan büro işçileri 28/02/2018 Günü Saat: 09.00’da Erzin Belediye Başkanlığı Hizmet Binası Meclis Salonunda, İşletme garajında görev yapmakta olan işçiler 28/02/2018 günü saat 13.00’ te İşletme Garaj Amirliğinde yapılacaktır.

24.12.2017 tarih ve 30280 Sayılı Resmi Gazete ile yürürlüğe giren 696 Sayılı KHK da belirtilen ve ilgili kanunlara atfen belirtilen şartları taşıyan işçiler sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav, Erzin Belediye Başkanlığınca oluşturulan sınav komisyonu tarafından yapılacaktır. Adaylar genel açıklamalar bölümünde belirtilen tarih ve yerde belirlenen sınav merkezinde (Erzin Belediye Başkanlığı Meclis Salonu, İşletme Garajı) sözlü sınava girecektir. Adaylar sözlü sınav için herhangi bir ücret ödemeyecektir.

Sözlü sınav gün ve saati en geç 27/02/2018 tarihine kadar Belediyemiz İnternet Sitesinde yayımlanacak olup ayrıca ilgili adaylara tebliğ edilmeyecektir. Sözlü sınav, 28/02/2018 tarihinde başlayıp aynı tarihte tamamlanacaktır.

Sözlü sınavda adayların değerlendirmesi Aday İşçi Sözlü Sınav Değerlendirme Formuna işlenir. Sınav sonuçları; en geç 07/03/2018 tarihinde web sayfamızda ilan edilecektir. Adaylara ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar sözlü sınav sonuçlarına, sonuçların açıklandığı tarihten itibaren en geç beş gün içinde sözlü sınavı yapan sınav komisyonuna itiraz edebilir.

Sınav sonuçlarının sınav komisyonu tarafından Erzin Belediye Başkanlığına bildirilmesinin ardından başarılı olan aday işçiler Belediye Başkanlığınca kurulan şirkete “sürekli işçi” olarak girişleri yapılacaktır.

696 Sayılı K.H.K. ‘ nın Geçici 24. maddesi gereğince yapılacak sözlü mülakata, tespit komisyonunda başvuruları kabul olanların anılan tarih ve saatte hazır bulunmaları gerekmektedir.

İlanen Duyurular.