Ana Sayfa Etkinlikler

Türk Sanat Müziği Konseri Büyük İlgi Gördü.

Belediyemizin katkılarıyla İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 8 Ocak 2017 Pazartesi günü Melodi düğün salonunda Trt Ses Sanatçısı Aylin Şengün TAŞÇI, Trt Çello Sanatçısı Dilek YÜZLÜER ve Erzin Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu konser verdi.

Konsere, Erzin Belediye Başkanımız Sayın Kasım Şimşek, Siyasi Parti ilçe başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda davetli katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım Şimşek, yaptığı açıklamada; İlçemizde yapılan ve yapılacak olan her türlü sosyal faaliyetin arkasında olduğunu ve tam destekçisi olduğunu belirtti.

Konser sonrası, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK sanatçılara teşekkür ederek çiçek verdi.