Yeni Yılınız Sağlık, Mutluluk ve Huzur Getirsin.

Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak yeni ümitlerin taptaze ve canlı olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz.

İlçemiz açısından önümüzdeki yılda hizmetlerimiz sizlerin desteği ile artarak devam edecek. İlçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın tüm vatandaşlarımıza, Erzinli hemşirelerimize mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, 2018 yılının barışın, toplumsal birlik ve beraberliğin egemen olduğu, sağlık ve başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Yeni yılınız kutlu olsun.

Ecz. Kasım ŞİMŞEK
Erzin Belediye Başkanı