Başkent’te Hatay Günleri 6

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Başkent’te Hatay Günleri 6. tanıtım etkinlikleri 1 – 5 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşmektedir.

Erzin Belediyesi olarak standımızdaki görevliler tarafından Ankara’da yaşayan vatandaşlarımıza ilçemizin tanıtımı gerçekleştirilmektedir.

Ayrıca Standımıza gelen ziyaretçilerimize ilçemizin; tarihi, coğrafi, sosyal yönleriyle, turizm ile ilgili doğal güzelliklerinin tanıtımları yapılıyor.

Bu tanıtımda; 7 ton civarında Narenciye türleri, geleneksel bayram  kömbesi ikramı, 10 adet Meyveli Narenciye fidanı, görsel video sunumlarının yanında Belediyemizce tasarlanan broşür ve tanıtım film dağıtımları da gerçekleştirilmektedir.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada; Bundan sonraki bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek, Hatay Günleri etkinliklerini oluşmasına katkı sağlayan ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım dedi.

Tanıtım Etkinlikleri albümüne buradan ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikHanifi AVCI
Sonraki İçerik2017 Yılı Kasım Ayı Meclis Gündemi