29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçemizde Coşku ile Kutlandı.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yılı kutlamaları 28 Ekim 2017 cumartesi günü saat 13:00 da Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenklerin konulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı söylenmesi ile başladı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet DEMİRCİ, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, Garnizon Komutanımız, İlçemizdeki Resmi Kurumlar, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları ve İlçemiz halkı katıldı.

Tören; saygı duruşu, istiklal marşının okunmasının ardından İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet DEMİRCİ ‘nin günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaparak, Öğrencilerin Şiir okumaları ve Halk oyunlarının ardından okulları resmi tören geçişi ile program sona erdi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in Bayram Kutlama Mesajında “Cumhuriyet, Aziz Türk Milletinin her türlü imkansızlığa rağmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla gösterdiği kahramanlığın eseri, birlik ve beraberlik içinde hareket edildiğinde olmaz denilenlerin başarabileceğinin en büyük ispatıdır. Cumhuriyetin temel değerlerine yürekten inanmanın gururuyla başta Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere değerli varlığımız Cumhuriyetimizin kurucularını, Tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi sonsuz şükran ve rahmetle anıyor, Tüm Halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.