19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Cumhuriyet meydanında düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama programı Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Programa İlçe Kaymakamımız Ahmet DEMİRCİ, Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK, İlçemiz Siyasi Parti Temsilcileri, tüm resmi kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve mahalle muhtarlarının katılımı ile gerçekleşti. Günün Anlam ve önemini belirten konuşmayı Kızlarçayı Mahalle Muhtarı Necdet ÖZ yaptı.

Törenin ardından Atatürk Parkı içerisinde yeralan Muhtarlık Binasında muhtarlar ve resmi heyet bir araya geldiler.

Daha sonra Belediyemiz Şifalı Sular Motelinde Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK tüm muhtarlarımızla öğle yemeğinde bir araya geldiler.

Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK’in yaptığı basın açıklamasında “Mahallerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen ve bizlerin halkla bir araya gelmesinde köprü vazifesini üstlenen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan muhtarlarımıza emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum.” Dedi.

Önceki İçerikÖkkeş KOCAOĞLU
Sonraki İçerikÖmer KOCAKAYA