Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.

Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz.

Bayramlar; kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin daha da güçlendiği, umutların canlandığı özel günlerdir. Bayramlar, milli ve manevi inançlarımızı örf ve adetlerimizle harmanlayıp, geçmişten devraldığımız mirası geleceğe taşıdığımız kutsal günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Erzin halkımız olmak üzere tüm İslam âleminin kurban bayramını kutlar, her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini diler; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Ecz. Kasım ŞİMŞEK
Erzin Belediye Başkanı

NOT : Bayramlaşma Bayramın 1.Günü Saat:15:00’de Atatürk Parkında Olacaktır.

Önceki İçerikMustafa AŞÇI
Sonraki İçerikAyten KUBİLAY