15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Kamu Kurum ve Kuruluş personelleri, Sivil Toplum Kuruluşları ile vatandaşlarımız İlçemiz Kültür Merkezinde düzenlenen törene katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program 15 Temmuz gecesini anlatan slayt gösterisi, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in konuşması, şiir ve İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet DEMİRCİ’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının akabinde Kültür Merkezinden Cumhuriyet Meydanına kadar coşkulu bir kalabalık ile Halk Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Akşam namazının vatandaşlarımız ile birlikte Merkez Camisinde toplu olarak kılınmasının ardından İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanı tarafından vatandaşlarımıza Milli Birliğimiz ve Beraberliğimize yönelik konuşmalar gerçekleştirildi.