Doğalgaz İlçemize Hayırlı Olsun.

Doğalgaz Temel atma töreni ilçemiz Hürriyet mahallesi Kapalı Spor Salonu yanında 12.07.2017 tarihinde saat 16:30 da gerçekleşti.

Temel atma törenine İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet DEMİRCİ, Aksa Gaz Bölge Müdürü,  Metin CEYLAN, İlçe Emniyet müdürümüz Sayın Ali ÇOLAK, Siyasi Parti Başkan ve Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Vatandaşlarımız katılmışlardır.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in yaptığı açıklamada; 15 TEMMUZ 2106 tarihinde FETÖ mensuplarının giriştiği Alçak Darbe girişimini önleyen kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, manevi huzurlarında saygıyla eğiliyorum. Gazilerimize sağlıklı, mutlu uzun bir yaşam diliyorum.

Bugün burada özlemle beklediğimiz doğalgaz projemizin hayata geçirilmesi için ilk adımı atmanın sevincini sizlerle paylaşmak için bir aradayız.

Sizlere ayrı ayrı hoş geldiniz derken, sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz safalar getirdiniz.

Kardeşlerim;

Sizlerle birlik ve beraberlik içinde, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimizle bütünleşerek hep birlikte yaptığımız işlerimiz;

1. İmar Planımızı revize ve tüm katların eşit olması
  2. İsalı Köprüsü
  3. İsalı Kanalının ıslahı
  4. Düğün Salonunun 2. Katına Spor Salonu.
  5. Düğün Salonunun Genişletilmesi ve Kır Düğün Salonu.
  6. Yürüyüş yollarımızın kenarlarına ve Mahallerimize Spor Aletleri
  7. Hürriyet Mahallesine Tenis Kort Sahaları
  8. Gökdere Mahallemize Halı Saha
  9. İsalı ve Hürriyet Mahallesine Halı saha
  10. Mezbaha
  11. Cenazelerimizin Hocasıyla ve tüm Defin işlemi
  12. Taziye evleri
  13. Şehir meydanı
  14. Kanalizasyon
  15. Arıtma Tesisi
  16. İçme suyu şebekesi
  17. Otogar
  18. Ailecek oturacak parklarımız yoktu.
  19. İşte Atatürk Parkı, İsalı Kafetarya, Yeni Mahalle Parkı, Şehit Mustafa  Çevik Parkı, Çakaloğlu Parkı
  20. Kadınlarımız için Kadın Dayanışma Merkezi ve kurslar

5. Tarihi İsos Antik Kenti kazı ve açık Müze
  6. Kapalı Yüzme havuzu

Evet sevgili kardeşlerim.

Bu hizmetleri yaptık ta nasıl yaptık. Tabiki ben tek başıma yapmadım. Hizmetlerin yapımında en başta gelen sevgi, birlik ve beraberlikti.Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğindeki AK Parti ve Hükümetimizin AK Kadroları sayesinde sizlerle birlik ve beraberlik içinde yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.

Sözlerimin sonunda; Bu hizmetlerin yapımında emeği geçen

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza, Başbakanımıza, Bakanlarımıza, İlimiz Sayın Valilerimize, Milletvekillerimize, İlçemiz Sayın Kaymakamlarımıza, AK Parti İl ve İlçe Başkanlarımız ve Teşkilatımıza, Muhtarlarımıza, Kamu kuruluşlarımıza, Sivil toplum örgütlerimize, Çalışma arkadaşlarıma, Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen siz değerli halkımıza sonsuz teşekkür eder, saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım. Dedi.