Ana Sayfa Haberler 2017 Yılı Haberler

Başkanımız, Belediye Personeli İle İftar Yemeğinde Bir araya Geldi

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK tüm çalışanları ile Belediye Düğün Salonu bahçesinde iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mithat BOZDAĞ, Belediye Meclis üyelerimizden Recep ÇIRAK, Mehmet GÖKÇE, Neşet BALTACI, Orhan Soylu YILMAZ, Belediye Başkan Yardımcılarımız Mehmet AKKAŞ, Mehmet VURAL, Bora BÖRKLÜ ve ilçede görevli imamlarımızdan Murat ATEŞ katıldılar.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada “Ramazan’ın bereketini birlikte paylaşmaktan daha güzel ne olabilir ki. Bu akşam iftarımızı Mesai Arkadaşlarımızla beraber açtık. Rabbim nice Ramazanlarda bize birlikte olmayı nasip etsin. Mübarek Ramazan ayınızı kutlar ailelerinizle birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi dilerim” dedi.