23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 97. Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. Yıl dönümü Kutlamaları; Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtı önüne  çelenklerin konulmasıyla başladı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet DEMİRCİ, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Neşet BALTACI, İlçe Garnizon Komutanımız, İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz,Kamu Kurum Kuruluş temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri, Sivil toplum kuruluşları, İlçedeki tüm Okullarımızın Öğretmen ve Öğrencileri ve halkımız katılmıştır.

Cumhuriyet meydanında yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği çerçevesinde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erdoğan ASARKAYA yaptı. Öğrencilerin şiirler okumasının ve halk oyunu gösterilerinin ardından proje ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.