23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclis’i Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu anlamlı günü çocuklara armağan etmiştir.

Sevginin, barışın, ümidin ve kardeşliğin kaynağı, en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımız, aydınlık yarınlarımızın da teminatıdır. Bu nedenle onların sevgi ve hoşgörü ortamı içinde yetiştirilmesi ve yarınlara güvenle bakmalarını sağlamak toplum olarak hepimizin en asli görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Geleceğin Erzini’ni ve Türkiye’sini emanet edeceğimiz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyorum.

Ecz.Kasım Şimşek
Erzin Belediye Başkanı

Önceki İçerikİsmail DOĞAN
Sonraki İçerikMiraç Kandilimiz Mübarek Olsun.