Polis Haftası Kutlu Olsun

Devletimizin bölünmez bütünlüğünü ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz özveriyle çalışan, polis teşkilatımızın kuruluşunun 172. yılını kutluyorum.

Polis Teşkilatımız; görev bilinci, disiplin anlayışı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü tavrı ve yardımseverliğiyle, toplumun huzurunu bozmaya yönelik her türlü tehdit ve eylemin karşısında olarak, mesleğini fedakârca yerine getirmektedir.

Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye’de Emniyet Teşkilatımız da güçlü olacaktır.Bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine saygı ve selamlarımı sunuyorum.

Ecz. Kasım ŞİMŞEK
Erzin Belediye Başkanı