8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Toplumumuzun temel taşı aile, ailenin merkezi ise kadınlarımızdır. Sağlıklı bireyler ve güçlü bir toplum kadınlarımızın ellerinde şekillenecektir. Bir toplumda kadın ne kadar güçlü olursa, o toplum bir o kadar güçlü olacaktır.

Kadınlarımız; bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan, gelecek nesillerin mimarlarıdırlar. Toplumsal yaşamın her kademesinde önemli roller üstlenen kadınlarımız, üstün fedakârlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkenin her açıdan kalkınmasında büyük bir payın sahibi olmuşlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en kalbi duygularımla kutlarım.

Ecz.Kasım Şimşek
Erzin Belediye Başkanı