İlçemiz Yeni Spor Tesislerine Kavuşuyor

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK konu ile alakalı yaptığı açıklamada, “ İlçemizin geleceği çocuklarımız için eksikliğini tespit ettiğimiz halı saha, basketbol ve voleybol sahalarını yaptırarak teslim alıyoruz. İlçemizin Gökdere ve İsalı Mahallelerine 2 adet halı saha ve Basketbol ile voleybol sahasının yapılmasının sözünü aldık, ihalesini gerçekleştirdik. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı destekleriyle bunu başardık. İnşallah daha da güzel yatırımlarla Ezine’nin çehresini değiştireceğiz. Eksikliğini tespit ettiğimiz noktalarda gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.

Önceki İçerik2017 Şubat Meclis Kararları
Sonraki İçerikFatma ERDOĞAN