Kadın Mesleki Eğitim Merkezi Hizmete Açılmıştır.

İlçemiz Cumhuriyet mahallesinde bulunan Mehmet EROK (Emişoğlu) varisleri tarafından kullanılmasına izin verilen Kadın Mesleki Eğitim Merkezi binası tüm bakım onarımları Belediyemiz tarafından yapılmıştır.

Belediyemiz, Halk Eğitim Merkezi ve Kadın Dayanışma Derneğinin katkılarıyla hizmete açılmıştır.

Kadın Mesleki Eğitim Merkezi hizmet binası açılışına İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet DEMİRCİ, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Garnizon komutanımız, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Kadın Dayanışma Derneği temsilcileri, ve halkımızın katılımıyla gerçekleşmiştir.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in yaptığı konuşmada “ İnsanlar birlik ve beraberlik içinde olursa başarıda beraberinde gelmektedir. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ünde dediği gibi ; Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. İnşallah birlik beraberlik içinde meslek edineceğiz, üreteceğiz.” Dedi.

Önceki İçerikÖmer YALÇIN
Sonraki İçerikKadir KILIÇKIRAN