Erzin Kent Korosu 8 Ocak Konseri

Belediyemizin katkılarıyla İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 8 Ocak 2017 Pazar günü Melodi düğün salonunda Kent Korosu konser verdi.

Konsere, Erzin Belediye Başkanımız Sayın Kasım Şimşek, Siyasi Parti ilçe başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda davetli katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım Şimşek, yaptığı açıklamada; İlçemizde yapılan ve yapılacak olan her türlü sosyal faaliyetin arkasında olduğunu ve tam destekçisi olduğunu belirtti.

Gecede, Şef Recep Coşkun idaresinde 21 parça seslendiren Kent Korosu, izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Konser sonrası, Belediye Başkanımız Sayın Kasım Şimşek sanatçılara teşekkür ederek çiçek verdi.