Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Ankara Orta oyuncuları Tiyatro Ekibi’nin sahnelediği, Ünal Çeken tarafından yazılıp yönetilen oyunda Gamze Köse, Büşra Daştanbek, Aykut Yıldırım, Oktay Ayaz, Yasemin Uyar, Volkan Ayyıldız ve Özcan Bahar gibi tiyatro sanatçıları sahne aldı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım Şimşek tiyatro gösterisi sonrası yaptığı konuşmada ; Bizleri yeniden o şanlı zaferin yaşandığı yıllara götüren Ankara Orta oyuncuları ekibine teşekkür ediyorum. Belediye olarak bu tür sosyal etkinliklerin hemşehrilerimiz ile buluşması adına gayret gösteriyoruz. Bu tür etkinlik ve programlarımız inşallah artarak devam edecek dedi. Yazar ve yönetmen Ünal Çeken ise, organizasyon ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’e teşekkür etti.