19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Cumhuriyet meydanında düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama programı Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Program resmi kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve mahalle muhtarlarının katılımı ile gerçekleşti. Günün Anlam ve önemini belirten konuşmayı Kızlarçayı Mahalle Muhtarı Necdet ÖZ yaptı.

Törenin ardından Kaymakamlık makamına ziyarette bulunan muhtarlar ve resmi heyet, öğle yemeğinde ise Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK’in muhtarlar adına düzenlediği yemekte bir araya geldiler.

Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK’in yaptığı konuşmada “Mahallelerde Yaşayan Vatandaşlarımız ile kurumlarımız arasında köprü olma vazifesini gören, aynı zamanda katılımcılığın sağlanmasında önemli katkıları olan muhtarlarımız geçmişte ve günümüzde üzerlerine düşen görevleri hakkıyla ve başarıyla yerine getirmektedirler.

Bu anlamlı günde tüm muhtarlarımızın gününü kutluyor, sağlık, esenlik ve başarılı çalışmalar diliyorum.” Dedi.