İstanbul’da Geleneksel Hatay Günleri Tanıtım Etkinlikleri

İstanbul-Yenikapı’da Geleneksel Hatay Günleri tanıtım etkinlikleri 5-9 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşti.

Erzin Belediyesi olarak standımızdaki görevliler tarafından İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimize ve İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımıza ilçemizi en yakışır şekilde tanıtımını gerçekleştirdiler.

Ayrıca Standımıza gelen ziyaretçilerimize ilçemizin; tarihi, coğrafi, sosyal yönleriyle, turizm ile ilgili doğal güzelliklerinin tanıtımları yapıldı.

Bu tanıtımda; 1.5 ton Narenciye türleri, geleneksel bayram  kömbesi ikramı, Narenciye fidanları, Zeytinyağı ve Yeşil Zeytin, görsel video sunumlarının yanında belediyemizce tasarlanan broşür ve tanıtım film dağıtımları da gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK standımızı ziyaret eden tüm misafileri karşılayarak gösterdikleri ilgiden dolayı ziyaretçilere teşekkür etti. Bundan sonraki bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek, Erzin’imizin olması gereken en güzel yere geleceğine inanıyorum. Hatay Günleri etkinliklerini oluşmasına katkı sağlayan ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım dedi.

Önceki İçerikSemiha TOYBUKOĞLU
Sonraki İçerikNecdet ÇAKIR