Yol asfaltlama çalışmalarımız başlamıştır.

Büyükşehir Yasası kapsamında mahalle statüsüne dönüşen köylerimize ve ilçemiz genelinde altyapı çalışmaları sonucu bozulan yollarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet götürmek amacıyla gerçekleştirilen çalışma kapsamında Erzin Belediyesi olarak sıcak karışım asfalt çalışmasına başladı.

İlk startı Gökdere Mahallemizden veren Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK Gökdere Mahallesindeki sıcak asfalt serim çalışmasını yerinde inceleyerek yetkililerden yol yapımı hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanımız  Kasım ŞİMŞEK “Fen işlerine bağlı ekiplerce  koordineli bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir yasası ile beraber uhdemize katılan yeni mahallelerimizin kanalizasyon çalışmalarından dolayı bozulan yol ağımıza sıcak karışım asfalt serilmesi çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacaktır.” Dedi.

Önceki İçerikAli DABAN
Sonraki İçerikZekiye EKİNCİ