Meydanlarda Demokrasi Nöbeti

Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de vatana ve demokrasiye sahip çıkmak üzere binlerce kişi meydanlara koştu. Eli kanlı darbecilerin milli iradeyi ele geçirmesine fırsat vermeyen Erzin halkı da çoluğu çocuğuyla birlikte demokrasi nöbeti tuttu.

Eline bayrağını alan her yaştan Erzin’li, Cumhuriyet Meydanını doldurarak vatan hainlerinin gerçekleştirmek istediği darbe girişimini protesto etti. Erzin Belediyeside binlerce bayrak dağıtarak vatandaşların demokrasi nöbetine destek oldu.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in Teşekkür ve Başsağlığı Mesajı:
15 Temmuz 2016 tarihinde darbe girişiminde bulunanlara kahramanca karşı çıkan Türk Halkına siyasi parti teşkilatlarına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.
Tarihe kara bir leke olarak geçecek olan ve demokrasimize darbe girişiminde bulunanları nefretle kınıyorum.
Ayrıca vatanına, bayrağına ve demokrasisine sahip çıkma uğruna hayatlarını kaybeden emniyet güçlerimize ve vatandaşlarımıza başsağlığı diler, yaralılarımıza da Allah ‘tan acil şifalar diliyorum.
Allah, milletimize bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Dedi.

Önceki İçerikNezihe TÜRKMENER
Sonraki İçerikHacı YÜLEK