Tüm Babalarımızın Babalar Günü Kutlu Olsun.

Karşılıksız sevgi ve hoşgörünün simgesi olan, aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan babalarımız ailenin temel direğidirler. Kendi mutluluklarından önce evlatlarının mutluluğunu düşünen babalarımız evlatlarının, ailelerine ve ülkelerine faydalı bireyler olarak yetişmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti sarf ederler.

Bize doğruları göstermek için çabalayan, hayatı öğreten, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan babalarımızın değerini bilmeli, gönüllerini hoş tutmalıyız. Onlara sadece bu anlamlı günde değil, her zaman sevgi ve saygı göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, sevgisini her zaman yüreğimizde hissettiğimiz babaların bu mutlu gününü kutluyor, kendilerine aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.

Ecz. Kasım ŞİMŞEK
Erzin Belediye Başkanı