Sel Felaketinin Büyümesi Engellendi.

İlçemizde dün akşam saatlerinden bu yana etkili olan yağış nedeniyle gece saat 03: 00
sıralarında Erzin çayımıza bağlanan derenin tıkanmasıyla oluşabilecek sel baskınını önlemek ve tedbir almak için Erzin Belediyesi Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Akkaş ve nöbetçi ekipler tarafından bölgede çalışmalar başlatılmıştır. Daha sonra ilçemize bağlı KUYULUK Mahallesine ekip ve ekipmanlarımızla intikal ederek yağışın oluşturduğu hasarı gidermek için çalışmalar başlatıldı.
Aynı zamanda KUYULUK Mahallesinde aşırı yağışların sebep olduğu kapanan ulaşım yolunun açılması için Hatay Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, AFAD ve İlçe Tarım Müdürlüğü Ekipleri çalışmalarını sürdürmektedir.
Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ve İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Yaman birlikte KUYULUK Mahallesine giderek bölgedeki hasarı yerinde incelemede bulundular.

Önceki İçerikSelahattin KÜPELİ
Sonraki İçerikSuna ÖKTEM