Sodes Elim Sende Proje Ziyareti.

İlçe Kaymakamlığımız, Belediyemiz ile Milli  Eğitim Müdürlüğümüz ortaklığıyla yürütülen Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen Elim Sende Proje Yöneticisi Sayın Songül KARAOSMANOĞLU, Usta Öğretici Erdoğan PEKER ve Kursiyerleri Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettiler.

Proje Yöneticisi Sayın Songül KARAOSMANOĞLU yaptığı açıklamada; Sodes desteğiyle gerçekleştirdiğimiz Elim Sende projesini başarıyla tamamladıklarını belirtti. Projelerimize her zaman destek olduğunuz desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Dedi.

Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı konuşmada; Ziyaretiniz bizi son derece mutlu etti, proje çalışmalarınızdan dolayı hepinizi kutluyor başarılarınız devamını diliyorum. Dedi.