Erzin Belediyespor U19 Takımı Şampiyon Oldu.

Erzin Belediyespor Kulüp Başkanı Murad ERGÖRÜN, Genç Takımlar Teknik Sorumlusu Emre ERTAÇ, ve Genç Sporcular Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettiler.

2015-2016 sezonunda Hatay 2. Amatör Küme B grubunda mücadele eden genç takım lig birincisi olarak Şampiyonluk kupasını aldılar.

Kulüp Başkanı Sayın Murad ERGÖRÜN yaptığı konuşmada; Erzin Belediyesporumuzun bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan siz değerli başkanımızla bu kupa sevincimizi paylaşmak istedik. Kulübümüz son 5 yılda büyük başarılar elde ederek 3.Lig’e yükselmesinde büyük katkılarınız ve desteğiniz var Erzin’imiz adına sizlere teşekkür ediyoruz. Dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı konuşmada; Spor ve sporcularımıza her zaman destğimiz tamdır, bu başarı Erzin’imizin başarısıdır. Dahada iyi yerlerde mücadele edecek gençlerimize hedeflerinizi iyi koyun, yapacağınıza inanın başarı kendisi gelecektir. Başarınızdan dolayı sizleri kutluyor, Başarılarınızın devamını diliyorum. Dedi.

Önceki İçerikEmmi Mehmet GÜLLÜ
Sonraki İçerikSodes Elim Sende Proje Ziyareti.