Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası Sona Erdi.

İlçemizde Belediyemizin önderliğinde düzenlenen “Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası” 30 Nisan 2016 tarihinde sona erdi.

Doğanın Pili Bitmesin Atık Pil toplama kampanyasında okullarımız yarışıyor.

Okullarımızda toplanan atık pil tesliminde bulunan Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK “Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyamız tamamlanmış olup, okullarımızdan toplanan pillerin teslimi devam etmektedir. En çok pil toplayan okulumuz ödüllendirilecektir. Bu kampanya ile öğrencilerimizde çevre bilincinin oluşmasını sağlayarak, daha yaşanabilir bir çevreyi hedeflemekteyiz.” Dedi.

Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası Verileri

1 Erzin Zekiye Cavidan ÖZMEN İlkokulu :85.450 Kg
2 Mehmet Akif İlkokulu   :75.580 Kg
3 Sekiz Ocak İlkokulu   :31.500 Kğ
4 Gökdere Ortaokulu   :29.860 Kğ
5 Şükrüpaşa İlkokulu     :20.910 Kğ
6 Şükrüpaşa Anaokulu   :4.660 Kğ
Diğer Okul ve Kurumlar toplamı  :72.477 Kğ
Toplaman atık pil miktarı  :322.957 Kğ

Not: Bundan sonra atık pil toplayanlar atık pillerini Belediyemize teslim edebilir.

Önceki İçerikNofil KILIÇ
Sonraki İçerikMiraç Kandilimiz Mübarek Olsun