Uçurtma Şenliğinde Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Belediyemiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenledi. Cuma Pazarı alanı üstündeki etkinlikte çocuklara 1500  uçurtma dağıtıldı. Etkinlikte, uçurtmalar gökyüzünde süzülürken, şenliğe katılan çocuklar ve vatandaşlar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.
Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada “Çocuklarımız aileleriyle birlikte bu adetimizi, örfümüzü devam ettirmek üzere toplandık. Şu an gökyüzünde uçurtmalar var çocukluğumuzdaki gibi çocuklarla güzel bir sevinç yaşıyoruz. Bundan son derece Belediye Başkanı olarak mutluyum. Ailelerle beraber olmak, ondan daha büyük mutluluk. Örf ve adetlerimizi gelecek nesillere aktarmak adına bu etkinliğe katılan tüm ailelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.