23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 96. Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96. Yıldönümü Kutlamaları; Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtı önüne  çelenklerin konulmasıyla başladı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan YAMAN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçe Garnizon Komutanımız, İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz,Kamu Kurum Kuruluş temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri, Sivil toplum kuruluşları, İlçedeki tüm Okullarımızın Öğretmen ve Öğrencileri ve halkımız katılmıştır.

Cumhuriyet meydanında yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği
çerçevesinde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz
Sayın Erdoğan ASARKAYA yaptı. Öğrencilerin şiirler okumasının ve halk oyunu gösterilerinin ardından proje ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.