Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yıldönümü Kutlama Töreni

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıldönümü törenleri 10 Nisan 2016 Pazar günü Cumhuriyet Meydanında kutlandı.
Atatürk anıtına saat 9:30 da çelenk koyma, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. İlçe Polis teşkilatının günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptıktan sonra, İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçilerek kutlama programı sona erdi.
Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in kutlama mesajı ;
Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan Emniyet Teşkilatı’nın tüm mensuplarının 171.’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor, Bu ulvi görevi yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan emniyet teşkilatımızın her kademedeki fedakâr çalışanlarına aileleri ile birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.