Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan ASARKAYA, Gençlik Spor İlçe Müdürü İdris KAMALAK,  Bahri Çelen Anadolu Lisesi Müdürü Cem AKILLI, Beden Eğitim Öğretmeni Süleyman ÖZKAN ve Sporcular Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret ettiler.

Öğretmenlerimizin yaptığı açıklamalarda ;

Hatay voleybol turnuvası B kategorisi şampiyonu Bahri Çelen Anadolu Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımı Hatay’ı ilimizi ve ilçemizi temsil etmektedir. Bölge elemelerine kalan voleybol takımı, spor aktivitelerinde bizden desteğini esirgemeyen Sayın Başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Dedi. Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada ” Öğretmen ve Sporcuların kazanmış olduğu bu başarı Erzin’imizi gururlandırmıştır , sizlere teşekkür ediyorum. İlçemizde yetişen gençleri ve siz değerli öğretmenleri kutluyor, bu başarı birlikte çalışmanın sonucudur. Bizlerde her zaman sporcularımızın ve öğrencilerimizin yanındayız. Başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.