Spor’a ve Sporcuya Desteğimiz Sürüyor.

2074

İlçemizde yeni kurulan Erzin Gökdere Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ederek futbol takımlarının antrenmanlarını yapacağı Sığırgölü diye adlandırdığımız İsalı Mahallesindeki antrenman alanına gerekli düzenlemeler yapılması talebinde bulunmuşlardı.

Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK ” Sporun ve Sporcunun her zaman yanında olduğumuzu, sporcularımızın antrenmanlarını yapacağı alanda gerekli çalışmaların en kısa sürede yapılarak kullanmaya başlayacaklardır. ” Dedi.

Belediye iş makinalarımızla kulübün antrenman sahası düzenlemelerine başlanmıştır.

Önceki İçerikMeliha KARAÇAL
Sonraki İçerikTahsin KÖSE