Erzin Gökdere Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticilerinden Ziyaret

İlçemizde yeni kurulan Erzin Gökdere Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret ettiler.

Yönetim kurulu Başkanı Erkan ERDEM, Antrenör Ali Kemal CEVHEROĞLU, Üyeler Salih BÖRKLÜ, Birkan ERDEM, Oğuz ÇAPAR, Fatin DİKER, Mehmet YIKAR ve Gökhan ATEŞ’den oluşuyor, Yeşil-Beyaz renklere sahip kulüp futbol ve hentbol spor dallarında mücadele edeceklerini, Hatay İkinci Amatör Küme’de mücadele edecek olan takım ilk maçlarını  29 Aralık 2015 tarihinde İcadiye Spor ile yapacaklarını belirttiler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ” Kulüp yöneticilerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, ilçemize yeni kazandırmış olduğunuz yeni kulübünüze ve sizlere başarılar diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’i ziyaret eden kulüp yönetimi, kendisine üzerinde ismi yazılı takımın formasını hediye ederek bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.