Başkent’te Hatay Günleri 4

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Başkent’te Hatay Günleri 4. tanıtım etkinlikleri 4 – 8 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleşti.

Erzin Belediyesi olarak standımızdaki görevliler tarafından Ankara’da yaşayan vatandaşlarımıza ilçemizin tanıtımı gerçekleştirdiler.

Erzin Belediyesi olarak stantlarımızdaki görevliler tarafından Ankara’da yaşayan hemşehrilerimize ve Ankara’da yaşayan vatandaşlarımıza ilçemizi en yakışır şekilde tanıtımını gerçekleştirdiler.

Ayrıca Standımıza gelen ziyaretçilerimize ilçemizin; tarihi, coğrafi, sosyal yönleriyle, turizm ile ilgili doğal güzelliklerinin tanıtımları yapılıyor.

Bu tanıtımda; 7 ton civarında Narenciye türleri, geleneksel bayram  kömbesi ikramı, 10 adet Meyveli Narenciye fidanı, Zeytinyağı, Yeşil Zeytin, görsel video sunumlarının yanında Belediyemizce tasarlanan broşür ve tanıtım film dağıtımları da gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Zeynep YAKAR standımızı ziyaret eden tüm misafileri karşılayarak gösterdikleri ilgiden dolayı ziyaretçilere teşekkür etti. Bundan sonraki bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek, Hatay Günleri etkinliklerini oluşmasına katkı sağlayan ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım dedi.

Önceki İçerikTürkan ÇETİNER
Sonraki İçerikRamazan YILMAZ